O nama

Osobno hidraulično dizalo

Eurolift d.o.o.osnovan je 1990. godine kao zanatska radnja za servisiranje dizala da bi u vrlo kratkom roku prerasla od servisera dizala u modernu tvrtku prilagođenu zahtjevima tržišta, koja uspješno prati i primjenjuje najmodernija tehnička rješenja u djelatnosti projektiranja i izvedbe dizala. Zapošljava 15 stručnih djelatnika, koji rade u projektnom uredu, proizvodnom pogonu i servisnoj službi. U prostorima sjedišta tvrtke uz upravu nalazi se i projektni ured, te elektronički laboratorij za tehnička ispitivanja, kao i proizvodna i bravarska radionica.

Redovno servisiranje dizala obavlja na širem području Primorsko-goranske županije u mnogim stambenim zgradama i poslovnim objektima temeljem ugovora o višegodišnjem servisiranju koje uključuje i ON CALL servisnu službu 24 sata dnevno, kao i neprekidnu brigu za dizalo.

Dugogodišnje iskustvo na ugradnji novih, te remontu i servisiranju postojećih dizala bio je osnovni motiv pokretanja vlastitog projektnog ureda za sve vrste dizala, platformi i drugih mogućih rješenja za savladavanje vertikalnih barijera.Osim za proizvodnju, ugradnju novih i remont postojećih dizala, ovlašteni smo i za prodaju rezervnih dijelova raznih proizvođača (dobavljači smo rezervnih dijelova za servisere dizala na području RH).

Tijekom 2003. g. tvrtka je kao garanciju kvalitete uvela SUSTAV UPRAVLJANJA KVALITETOM u skladu sa normom ISO 9001:2000 i dobila certifikat CH04/0064 za registriranu djelatnost: PROIZVODNJA, REKONSTRUKCIJE I ODRŽAVANJE DIZALA od renomirane švicarske certifikacijske kuće SGS.

Danas na tržištu nudimo:

Obratite nam se sa povjerenjem!

Download

Galerija

Testna slika